Grup Hepsi - Fan Sitesi [haberler][videolar]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet</a>">yok

lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! Empty
MesajKonu: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPaz Nis. 13, 2008 9:29 am

ya ben moderatördüm hatta konu modore edebiliyorum aama yazdığım cevaplarda moderatör yazısı çıkmıyor avatarımın üstünde düzeltirmisiniz adminlerim nolur morelim çok bozuluyor yha Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPaz Nis. 13, 2008 10:41 am

dzltiliir
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPaz Nis. 13, 2008 12:08 pm

ama ne zaman Crying or Very sad
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPtsi Nis. 14, 2008 7:50 am

admin girdiği zamann Very Happy heheh Very Happy
hilal.yoshy
Admin
Admin
hilal.yoshy

durumun : lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! 6gevezebt5
hangi hepsi üyesi : lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! 5000000003351325
seviye :
lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPtsi Nis. 14, 2008 8:41 am

TAMAM CANIM DÜZELTİYORUM BU SİTEYEDE BİR HALLER OLDU YA
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyPtsi Nis. 14, 2008 12:14 pm

çook sağol ne kadar sevindiğimim bilemezsin çok çok teşeküürlerr ben konuyu modero ediyorum boşuna gerek yok dimi amaa Very Happy yha bunu söylemeden geçemem burdaki adminler gerçekten çok ilgileniyor
hilal.yoshy
Admin
Admin
hilal.yoshy

hangi hepsi üyesi : lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! 5000000003351325
seviye :
lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptySalı Nis. 15, 2008 9:53 am

çok teşekkürler canım gerçektende adminliğimi iyi yaptığım düşünüyorum
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptySalı Nis. 15, 2008 10:17 am

canım konuyu ben açtığım için modere edemiyorum artık siz yaparsınız boşuna durmasın bencee Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 6:08 am

hilal.yoshy demiş ki:
TAMAM CANIM DÜZELTİYORUM BU SİTEYEDE BİR HALLER OLDU YA

evet bence polis mod tum ama galiba feyza degistirmis
hilal.yoshy
Admin
Admin
hilal.yoshy

seviye :

MesajKonu: Geri: lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!   lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!! EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 8:56 am

tamam canım konu kilit+çöp yapıyorum

lütfen adminlerim düzeltin acil bekliyorum!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-