Grup Hepsi - Fan Sitesi [haberler][videolar]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSohbet</a>">yok

fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Empty
MesajKonu: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyÇarş. Mart 26, 2008 10:57 am

bu sene sınawlarlardan matemetikten 100 ingilizce hiç şüpsehiizz metematikle 100 sossyall 95 türkçe 98 fen dersim ise 85 Sad amaa ben çok daha iyi bekliyodum fenimin bütüngün oturup ağladımmm paylaşmak istediiimm
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyPerş. Mart 27, 2008 6:09 am

üsülme yhaa 85te ii sen aldırış etme bence süperleerr.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyPerş. Mart 27, 2008 12:54 pm

ee sizde yazıınn canlarıım
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyCuma Mart 28, 2008 11:08 am

Bncede üzülme cnım..
Notların çok ii..
Ayrıca 85 de düzeltilmiycek bi not dğil..
Üzülmene gerek yok (:
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyC.tesi Mart 29, 2008 10:55 am

bizim matematik okunmadı dahayaaa benim. fen dersim süper ama bu yazılı cok düşük geldi 88 Sad
gülchin(admin)
Admin
Admin
gülchin(admin)

durumun : fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm 8keyifliqs7
seviye :
fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Left_bar_bleue100 / 100100 / 100fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyC.tesi Mart 29, 2008 12:58 pm

üzülme canım yükseltirsin 85 düzeltilir(ben hhep 85ten yukarıda aldığım için nasıl bi duygu artık bilemem)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyPaz Mart 30, 2008 5:53 am

yaa 85 benim okul numaramm...:d yaa hem 85 düzeltilmicek bir notta değil ki canımm üzülmee....
hilal.yoshy
Admin
Admin
hilal.yoshy

durumun : fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm 6gevezebt5
hangi hepsi üyesi : fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm 5000000003351325
seviye :
fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Left_bar_bleue100 / 100100 / 100fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyPtsi Mart 31, 2008 10:12 am

bence de canım bu aralar ben 85 in hep yukarısında alıyorum ondan hiç 85in altında beklemiyorum (özür dilerim şu anda ben hava mı attım) bu arada benim okul numaramda 85
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 11:42 am

*iRem demiş ki:
Bncede üzülme cnım..
Notların çok ii..
Ayrıca 85 de düzeltilmiycek bi not dğil..
Üzülmene gerek yok (:

hem öteki notlarin COK iyi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm   fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm EmptyPerş. Nis. 17, 2008 6:16 am

hilal.yoshy demiş ki:
bence de canım bu aralar ben 85 in hep yukarısında alıyorum ondan hiç 85in altında beklemiyorum (özür dilerim şu anda ben hava mı attım) bu arada benim okul numaramda 85
aaaa benimde öleeeeee Smile Laughing
ikimzde 85 numarayızz kankiii Rolling Eyes yasassınnn afro

fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm
1 sayfadaki 1 sayfası