Misafir Misafir
| Konu: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Çarş. Mart 26, 2008 10:57 am | |
| bu sene sınawlarlardan matemetikten 100 ingilizce hiç şüpsehiizz metematikle 100 sossyall 95 türkçe 98 fen dersim ise 85 amaa ben çok daha iyi bekliyodum fenimin bütüngün oturup ağladımmm paylaşmak istediiimm |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Perş. Mart 27, 2008 6:09 am | |
| üsülme yhaa 85te ii sen aldırış etme bence süperleerr. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Perş. Mart 27, 2008 12:54 pm | |
| ee sizde yazıınn canlarıım |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Cuma Mart 28, 2008 11:08 am | |
| Bncede üzülme cnım.. Notların çok ii.. Ayrıca 85 de düzeltilmiycek bi not dğil.. Üzülmene gerek yok (: |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm C.tesi Mart 29, 2008 10:55 am | |
| bizim matematik okunmadı dahayaaa benim. fen dersim süper ama bu yazılı cok düşük geldi 88 |
|
gülchin(admin) Admin
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm C.tesi Mart 29, 2008 12:58 pm | |
| üzülme canım yükseltirsin 85 düzeltilir(ben hhep 85ten yukarıda aldığım için nasıl bi duygu artık bilemem) | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Paz Mart 30, 2008 5:53 am | |
| yaa 85 benim okul numaramm...:d yaa hem 85 düzeltilmicek bir notta değil ki canımm üzülmee.... |
|
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Ptsi Mart 31, 2008 10:12 am | |
| bence de canım bu aralar ben 85 in hep yukarısında alıyorum ondan hiç 85in altında beklemiyorum (özür dilerim şu anda ben hava mı attım) bu arada benim okul numaramda 85 | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Çarş. Nis. 16, 2008 11:42 am | |
| - *iRem demiş ki:
- Bncede üzülme cnım..
Notların çok ii.. Ayrıca 85 de düzeltilmiycek bi not dğil.. Üzülmene gerek yok (: hem öteki notlarin COK iyi |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fen dersinden kötü sadece aama diğerleri iyii sınawlarımm Perş. Nis. 17, 2008 6:16 am | |
| - hilal.yoshy demiş ki:
- bence de canım bu aralar ben 85 in hep yukarısında alıyorum ondan hiç 85in altında beklemiyorum (özür dilerim şu anda ben hava mı attım) bu arada benim okul numaramda 85
aaaa benimde öleeeeee ikimzde 85 numarayızz kankiii yasassınnn |
|