| SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 6:00 am | |
| bu resimler site için benim hoşuma giiti koyum dedim ... hani kimi seviyorsun diyorya onun için resimelr buldum... cemreli: erenli: yoshy'li: gülçinli bulunca koycam bunlarda mesaj var mesaj yok konu kilit için 1: 2: 3: 4: NASIL KULLANCAK MISINIZ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 6:16 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 7:30 am | |
| yaa başka yorum yokmuu kounlcak mı konulmıcak mı yoksa koymak için düşünülcedkmi bari bri şey söyleyin.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 10:59 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 11:05 am | |
| - hilal.yoshy demiş ki:
- konu yanlış yerde
yook hilalcım doğru yerde çünkü bu bir öneri istek(resimleri koymaları için) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 11:25 am | |
| tamam o zaman özür dilerim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Perş. Mart 20, 2008 11:27 am | |
| - hilal.yoshy demiş ki:
- tamam o zaman özür dilerim
önemli değil hilalcim her insan böyle yanlışlıklar yapabilir doğaldır... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Paz Mart 30, 2008 7:28 am | |
| sağol canım güzel resimler |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Ptsi Mart 31, 2008 4:24 am | |
| teşekkür ederimde rütbeli biri yani feyza falan cevap verirse sevinicem konulcak mı konulmıcak mı birde siz cevap yazmayın demek istemedim sakın yanlış anlamayın sadece merakımı gidercek birileride cevap verirse sevincerm demek istedim.. |
|
| |
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Cuma Nis. 04, 2008 7:28 am | |
| saol canım resimler güsel | |
|
| |
gülchin(admin) Admin
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Paz Nis. 06, 2008 6:13 am | |
| | |
|
| |
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Salı Nis. 08, 2008 9:23 am | |
| ya ne demeye çalışıyorsun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) Çarş. Nis. 16, 2008 6:07 am | |
| ya canim sen ona bakma bence cok güzel |
|
| |
| SİTE İÇİN SÜPER RESİMLER(BENCE SÜPER) | |
|