Konu: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Çarş. Mart 19, 2008 10:59 am
:utangacŞimdilik bu kadar dEvAmı hakkım ve tEŞEKKÜrlerinizden sonra lütfen kısa mEsAj yazmayın.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Çarş. Mart 19, 2008 3:05 pm
saol cAnIm
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Perş. Mart 20, 2008 7:56 am
çokk saoll kanki ama kısa mesaj yazmayın demişsin sen yazmıssın..bu arada konu düzenlendi kısa mesajalrı uzunlaştırıdım...... NOT:KULLANCILARIMIZIN MESAJALRIDNA BU KONUDA BÜÜYK HARF GÖRÜRSENİZ ONLARI (BÜYÜKHARFLERLE TAMAMLADIM)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Perş. Mart 20, 2008 8:54 am
sağol canımm
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Cuma Nis. 04, 2008 1:10 pm
gorulmusssssssssssssssss
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Cuma Nis. 04, 2008 1:25 pm
bencede görülmüş
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. C.tesi Nis. 05, 2008 3:10 am
saol CaNıM ama ben şahsen hepsini gördüm
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Çarş. Nis. 09, 2008 12:10 pm
***yoshe*** demiş ki:
saol cnm ama ben şahsen hepsini gördüm
canım lütfen kısaltma kullanma
Misafir Misafir
Konu: Geri: Süper resimler gir bi (Sitede varsa özr dilrm.. Perş. Nis. 17, 2008 5:35 am