| her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... C.tesi Mart 15, 2008 3:19 pm | |
| imzanızın gözükmemesinin sebebi şu :kendi profiline giriyosun sağ üstte avatar imza falan yazıyor orda seçeneklere tıkla birsürü bişeyler çıkıyor...Her zaman imzamı ekle : Evet Hayır var evet de gözüküyor bu kadar bu kadar anlamadıysanız söyleyin daha acıklayıcı anlatıyım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Paz Mart 16, 2008 12:49 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Ptsi Mart 17, 2008 11:33 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Ptsi Mart 17, 2008 11:36 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Salı Mart 18, 2008 10:04 am | |
| yorum için ben teşekkür ederim... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Çarş. Mart 19, 2008 1:39 pm | |
| - [-ErenFanı-] demiş ki:
- Tşkler biliyodum
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Perş. Mart 20, 2008 9:48 am | |
| canım profil/imza bölümünde hiçbişi yok öle. yaa daha açık anlatsana bulamadm yerini |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Paz Mart 23, 2008 4:57 am | |
| - merve-eren-07 demiş ki:
- yorum için ben teşekkür ederim...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Salı Mart 25, 2008 2:37 am | |
| sağol canım bilmiyordum onu arıyordumm çok teşekür ederiim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Perş. Mart 27, 2008 6:24 am | |
| asıl yorum için ben teşekkür ederim canım...yardımcı olduğuma çookkk sevindim.... başka yardımda gerekirse pm atabilirsin(bu herkes için geçerli elimden geldiğinin fazlası ile yardım etmeye çalışırım...) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Cuma Mart 28, 2008 5:00 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Cuma Mart 28, 2008 8:55 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... C.tesi Mart 29, 2008 3:52 am | |
| - merve-eren-07 demiş ki:
- merve-eren-07 demiş ki:
- yorum için ben teşekkür ederim...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... C.tesi Mart 29, 2008 4:28 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... C.tesi Mart 29, 2008 5:40 am | |
| - !..ÖyqÜ-[CK]..! demiş ki:
- canım profil/imza bölümünde hiçbişi yok öle. yaa daha açık anlatsana bulamadm yerini
profilden seçeneklere gireceksin cnm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Çarş. Nis. 16, 2008 11:05 am | |
| canim saol bazi arkadasalr anlamadi galiba ben yinede resimli anlatimini yaptim .... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Perş. Nis. 17, 2008 6:21 am | |
| yyaa ben o resimli anlatımı yapamıyorum nasıll oluyobi tusa falan basıyoruzz da unututum nasıldı anlatırmısın burcuu? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... Paz Nis. 20, 2008 9:40 am | |
| KONU ACTIM CANIM ordan bak okey???? |
|
| |
| her mesajınızda imzanızın gözükmesini istiyorsanız içeri....... | |
|