Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedi.Eren ile Cem Avnayim eski sevgiLymş arkadaşLar!!buNun kanıTı da bu röporTaj=
dizi setine giden uCankusla yaptigi roportaj ama sadece eren ve gulCin vardi orda)
Muhabir:Merhaba HEPSI bugun setinizi merak ettik sizin yaninizdayiz anlayacaginiz
GulCin:Bence sakincasi yok!(gulusmeler)
Muhabir:Grup tam degil ama biz yinede roportaja devam edelim
Eren:tamam
Muhabir:GulCin sana hayranlarin gozunun altinda bi iz oldugunu iddia ediyolarlar gerCekten oylemi
GulCin: Yok Hayir! Oyle birsey yok..
Muhabireki sira erende sunu soruyorlar internet uzerinde Hepsi dizisindeki genC oyuncu dizinin Emresiyle geCmiste bir iliski yasamis gibi bir iddia yani Cem Avnayim ile?
Eren:Himmm Zor ama cevap vericem Evet Lise 2 Cemin annesi ile annem Cok iyi arkadaslardi gerCi hala oyleler bizde hep birlikte gezerdik yasemin ben cem genelde 1.5 yil surmustu yani eski sevgilim
Muhabir:Bunuda ogrendik simdi dizinin 2 GenC oyuncusu bahadir efe ve SEZEN uNAL ile bir roportaja geCicez izninizle
Not=aLıntıdır.(bir hepsi sitesi)
Arkadaşlar ben pek inanmadım çnkü hepsi bu kadar rahat konuşmaz ama yinede siznle paylaşmak istedim.sizn görüşleriniz neler??