| Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Ptsi Mart 10, 2008 10:29 am | |
| Herkez buraya bir biri hakkında düşüncelerini yazabilir |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Ptsi Mart 10, 2008 11:40 am | |
| ben mesela burdaki herkesi iyi olsada kötü olsada çok sevdim (onlar beni sevmesede) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Salı Mart 11, 2008 9:08 am | |
| ben herkesş çokk seviyom valla çok tatlı hepside yha.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Salı Mart 18, 2008 6:18 am | |
| - hilal.yoshy demiş ki:
- ben mesela burdaki herkesi iyi olsada kötü olsada çok sevdim (onlar beni sevmesede)
ben seni cok seviyorum canim öyle deme |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Salı Mart 18, 2008 9:01 am | |
| - hepsi-burcu demiş ki:
- hilal.yoshy demiş ki:
- ben mesela burdaki herkesi iyi olsada kötü olsada çok sevdim (onlar beni sevmesede)
ben seni cok seviyorum canim öyle deme aynenn... birdee ben repsiz bir sitelere üyeyim ama hiç hoşuma gitmiyo burdaki iletişim falan cokk hoşş bu site cookk güzel.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Salı Mart 18, 2008 9:50 am | |
| hepinizi seviyorum canlarım benim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Mart 19, 2008 9:13 am | |
| hpinizi çok seviyorumm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Mart 19, 2008 1:47 pm | |
| gülçinci
canim iyi birisin ama modlarra kar$I gelme |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Mart 19, 2008 2:19 pm | |
| - eren-kolik-zlş demiş ki:
- ben herkesş çokk seviyom valla çok tatlı hepside yha..
evet |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Perş. Mart 20, 2008 9:54 am | |
| - hepsi-burcu demiş ki:
- gülçinci
canim iyi birisin ama modlarra kar$I gelme ya canım evet o gün benim kalbimi kırdın biraz duyarlı olsan |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Perş. Mart 20, 2008 12:52 pm | |
| - Cemre_Seni.seviyorum demiş ki:
- Herkez cok şeker:)
bencedee |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri C.tesi Mart 22, 2008 3:47 am | |
| ç00k şekersiniz yha yerim sizi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Salı Mart 25, 2008 2:03 am | |
| bencede bende szi çok sewiyorum aslında sitenin kıymetini bilinn ben bu siteyi daha üüye olamadan önce bi siteye giiyodum gene hepsi ile kgiliydii ama o kdr çok üye wardıkii kimn ne dediği belli değildi moderatörler azdıı yardım etmiyolardıı hep belli kişiilerdi we rep wardı bence çook kötü birşey ben o kdr resim koydum vidiyo koydum herşeyi paylaştığım halde 15 repim warr 2 d,senediirr... bi moderatör olamadıımm ama burda herkesinn çanbaları gözüküoyorr nerdese 2 senedir siteyle uğraşıyorum ama yok kardeşim olmuyoo moderatör fln rep kötü birşeyy.... we orda çook şaçma konular warr..... kimse kaldırmıyo.... SİTENİN KIYMEYİNİ BİLELİM WALLA |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Perş. Mart 27, 2008 6:58 am | |
| RocK_FRoVıR=> haklısın aslınsa canım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri C.tesi Mart 29, 2008 7:33 am | |
| - hilal.yoshy demiş ki:
- hepsi-burcu demiş ki:
- gülçinci
canim iyi birisin ama modlarra kar$I gelme ya canım evet o gün benim kalbimi kırdın biraz duyarlı olsan aynen benimde modlara ve adminkere karşı gelmee |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Nis. 02, 2008 11:14 am | |
| herkesi severimm ... bazı salaklar hariç forumdan deil |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri C.tesi Nis. 05, 2008 11:33 pm | |
| jnm kimseye salak demee hakkın yoq cnm!!!! |
|
| |
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Nis. 09, 2008 7:38 am | |
| bence de hakılsın bide evet ya repli öyle iğrenç siteler gördüm ki sitenin kıymeti bilinmesi lazım vede boşyere kayıt olanlara bir üye olup birdaha açnlara yani hiçbir katkı sağlamayanlara vede küfürlü konuşanlara söylüyorum anladınız siz onu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri Çarş. Nis. 16, 2008 11:29 am | |
| anladim canim merak etme ve Heps! * Gülç!n lütfen kimseye salak deme buna hakkin yok lütfen bu bölün modu kimse degistirsin mesajini |
|
| |
| Üyelerin birbirleri hakkında düşünceleri | |
|