| arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Mart 09, 2008 1:55 am | |
| arkadaşlar küplü imza yapıorum örnek1 arkadaşlar isteyene bunun aynısından yapıyorum hediyelik kimli olsun: süslü olsun mu: üstünde ne yazsın bu kadar sölerseniz yapıyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Mart 09, 2008 6:05 am | |
| saol jnm ama lütfen flood yapma sen hepsinin bütün üyelerinden yaparsan site için daha werimli olur |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Mart 09, 2008 12:12 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Mart 09, 2008 12:19 pm | |
| Flood ard arda mesaj yazmak ona denir ve yasaktır!! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Mart 09, 2008 2:18 pm | |
| kimli olsun:eren süslü olsun mu:evet üstünde ne yazsın:askım kenardada merve-eren-07 yaaprsan seviinrm.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Ptsi Mart 10, 2008 11:24 am | |
| hemen cnm bide ö.m den mi buraya mı neyse ben ö.m den yapayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Ptsi Mart 10, 2008 11:38 am | |
| yapabiliorm ama nysee
kimli olsun:eren süslü olsun mu:hyr üstünde ne yazsın:eren-kolik-zlş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Çarş. Mart 12, 2008 1:19 pm | |
| - merve-eren-07 demiş ki:
- kimli olsun:eren
süslü olsun mu:evet üstünde ne yazsın:askım kenardada merve-eren-07 yaaprsan seviinrm.. cnm baan yapmışsın cok saolda kenardada merve-eren-07 küçüncük sağa yazıcaktı nese yinede cook saoll |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Salı Mart 18, 2008 7:16 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Çarş. Mart 19, 2008 2:49 pm | |
| kimli olsun: cemreli süslü olsun mu: abartılı olmasın ama olsunn üstünde ne yazsın : öyqü |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Perş. Mart 20, 2008 9:43 am | |
| - !..ÖyqÜ-[CK]..! demiş ki:
- kimli olsun: cemreli
süslü olsun mu: abartılı olmasın ama olsunn üstünde ne yazsın : öyqü al canım umarım beğenirsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Perş. Mart 27, 2008 10:09 am | |
| banada yaparsan sewinirim
kimli olsun : erenli süslü olsun mu: olsun üstünde ne yazsın:cansel yazsın |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Perş. Mart 27, 2008 11:48 am | |
| al canım umarım beğenirsin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) C.tesi Mart 29, 2008 5:31 am | |
| ya nasıl yapıyosunuz süper şeyler bunlar |
|
| |
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Cuma Nis. 04, 2008 7:45 am | |
| ya canım pratik bana göre bide onun sırrını öğrenmek gerekiyor vede emek harcamak gerekiyor bu konuyu ben açtım bundan sonrada isteyenlere yapabilirim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Paz Nis. 06, 2008 9:16 am | |
| kimli olsun: cemreli süslü olsun mu: olsun ama abartalı olmasın üstünde ne yazsın : saniş yazsın olmazsa saniye yazsın arakadaşıma hediye olrak wericem öykü ye yaptığın gibi olabilir
En son RocK_FRoVıR tarafından Perş. Nis. 10, 2008 10:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
hilal.yoshy Admin
Mesaj Sayısı : 165 durumun : hangi hepsi üyesi : seviye : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Salı Nis. 08, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Perş. Nis. 10, 2008 10:26 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) Cuma Nis. 18, 2008 12:35 pm | |
| tamam arkadaslar flood yapilan mesaj silinmistir konuya devam |
|
| |
| arkadaşlar hediye bunlar hediye (küplü) | |
|